**NEWS** De inschrijvingen voor de kortfilmcompetitie zijn geopend! **NEWS**

Niet vergeten!

De 13de editie van het DisABILITY Filmfestival gaat op maandag 8 mei 2023 van start. Ben je er graag bij, zorg dan dat je zeker op tijd jouw tickets reserveert.

Deze editie zullen de films live gestreamd worden naar verschillende locaties in Vlaanderen én ter plaatse worden vertoond in Leuven.

Voorzieningen/organisaties voor personen met een beperking en culturele organisaties kunnen zich inschrijven voor een online vertoning (live stream). Meer informatie hierover volgt snel.

Het DisABILITY filmfestival richt zich op een divers doelpubliek. We streven ernaar om zoveel mogelijk films voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Soms echter zijn er praktische/financiële overwegingen die het onmogelijk maken dat een film voor iedereen toegankelijk is. Het basisprincipe is dat iedereen minstens één film die geprogrammeerd staat moet kunnen bijwonen. Heb je tips om om onze toegankelijkheid te verbeteren, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Sfeerbeeld van de 9de editie van het DisABILITY Filmfestival
Sfeerbeeld van de 9de editie van het DisABILITY Filmfestival (c) Luc Vandeput

Belangrijk is ook dat je op voorhand goed checkt of de film die je wil bekijken voorzien is van de ondertitels die jij nodig hebt.

We helpen je graag verder

Heeft u een vraag voor ons?

Oeps!

Dit formulier lijkt ongeldig te zijn.

Succes!

We hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics