**NEWS** Tickets beschikbaar vanaf 7 maart 2022 **NEWS**

Niet vergeten!

De 12de editie van het DisABILITY Filmfestival gaat op maandag 9 mei 2022 van start. Ben je er graag bij, zorg dan dat je zeker op tijd jouw tickets reserveert.

Omwille van de Coronacrisis en de recent vastgelegde maatregelen zullen de films dit jaar live gestreamd worden naar verschillende Vlaamse voorzieningen voor personen met een beperking én ter plaats worden vertoond.

Voorzieningen die zich inschrijven voor een online vertoning (live stream) zullen een registratiebewijs ontvangen. De dag voor de vertoning zal opnieuw een e-mail worden verstuurd. Deze mail zal de link bevatten waarop je moet klikken om de live-stream van bij jou thuis bij te wonen.

Het DisABILITY filmfestival richt zich op een divers doelpubliek. We streven ernaar om zoveel mogelijk films voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Soms echter zijn er praktische/financiële overwegingen die het onmogelijk maken dat een film voor iedereen toegankelijk is. Het basisprincipe is dat iedereen minstens één film die geprogrammeerd staat moet kunnen bijwonen. Heb je tips om om onze toegankelijkheid te verbeteren, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Sfeerbeeld van de 9de editie van het DisABILITY Filmfestival
Sfeerbeeld van de 9de editie van het DisABILITY Filmfestival (c) Luc Vandeput

Belangrijk is ook dat je op voorhand goed checkt of de film die je wil bekijken voorzien is van de ondertitels die jij nodig hebt.

We helpen je graag verder

Heeft u een vraag voor ons?

Oeps!

Dit formulier lijkt ongeldig te zijn.

Succes!

We hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics