- ONZE TICKETVERKOOP START OP 3 APRIL! -

Niet vergeten!

De 13de editie van het DisABILITY Filmfestival gaat op maandag 8 mei 2023 van start in de Bib Leuven Tweebronnen. Ben je er graag bij, zorg dan dat je zeker op tijd jouw tickets reserveert. De ticketverkoop start op 3 april en sinds dit jaar vragen we ook een kleine bijdrage van 5 euro per film. Voor deze prijs kan je zowel genieten van een van onze films, als een gratis drankje nuttigen in ons filmcafé!

Personen met een UiTPAS met kansentarief en houders van de EU Disability Card zijn welkom aan een meer voordelige prijs.

Deze editie zullen de films vertoond worden op verschillende locaties in Vlaanderen én ter plaatse in Leuven. Voorzieningen/organisaties voor personen met een beperking kunnen zich inschrijven voor een online vertoning. Meer informatie vind je bij DFF in je buurt.

Het DisABILITY filmfestival richt zich op een divers doelpubliek. We streven ernaar om zoveel mogelijk films voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Soms echter zijn er praktische/financiële overwegingen die het onmogelijk maken dat een film voor iedereen toegankelijk is. Het basisprincipe is dat iedereen minstens één film die geprogrammeerd staat moet kunnen bijwonen. Heb je tips om om onze toegankelijkheid te verbeteren, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Sfeerbeeld van de 9de editie van het DisABILITY Filmfestival
Sfeerbeeld van de 9de editie van het DisABILITY Filmfestival (c) Luc Vandeput

Belangrijk is ook dat je op voorhand goed checkt of de film die je wil bekijken voorzien is van de ondertitels die jij nodig hebt.

We helpen je graag verder

Heeft u een vraag voor ons?

Oeps!

Dit formulier lijkt ongeldig te zijn.

Succes!

We hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics